Hortulanus

Bemutatkozó

Track   Szakmai tanulmányaimat a Soproni Erdészeti Technikumban kezdtem, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudomány Karán folytattam, mint okleveles kertészmérnök. Már a diákévek alatt elkezdtem a gyakorlati munkát. Közel egy évtized alatt kétkezi munkásból, csoportvezetővé neveztek ki, majd az egyetem végeztével már, mint építésvezető vártak vissza. A 2007-es év tavaszán döntöttem úgy, hogy számomra a további szakmai előrelépést egyéni vállalkozás indítása jelentené. Így alapítottam meg Hortulanus néven saját cégemet, mely elsősorban kertészeti szolgáltatásokkal foglalkozik.

Az iskolákban megszerzett elméleti háttér megalapozta a magas szintű szakmai hozzáértést, amely a több éves gyakorlati tapasztalattal, és szakmai ismeretséggel kiegészülve biztosítja a megrendelők elégedettségét.

A munkával eltelt évek alatt lehetőségem volt számos beépítésre kerülő termék kipróbálására és folyamatos pozitív szelektálására. Ez lehetővé teszi, hogy az általam épített kerteket magas színvonalon és hosszú távra tervezhetem, ami folyamatos és szakszerű karbantartással, gondozással 10 - 15 év múlva is ugyanolyan élvezhető, mint az első években.

Amennyiben komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, igényes munkát végző és megbízható szakemberre van szüksége a kerttervezés, kertépítés, automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése, illetve karbantartása, vagy bármely kertfenntartási munkálattal kapcsolatban, kérem, keressen bizalommal!

Majer Gábor

>> Címlap Bemutatkozó